Nu sunt blogger! 3

Cu toate ca am si mai scriu din cand in cand pe ele nu ma consider un blogger. Inca nu am fost prins de pasiunea aia de a scrie in paginile jurnalului electronic despre tot si toate. Am si eu momentele mele cand am ceva de spus si simt nevoia sa ma exprim, dar nu ma atinge prea des sentimentul asta, de aia nici blogurile mele, atat cele trecute cat si cele prezente nu se bucura de un numar impresionant de articole. Poate si din cauza faptului ca nu sunt o persoana care sa aiba prea multe experiente despre care sa scrie sau nu sunt foarte pasional.

In schimb imi place sa citesc blogurile altora, imi place sa comentez, doar atunci cand am ceva de zis, bun sau rau. Din acest motiv si sunt in comunitatea ebloguri.ro, pentru ca imi place sa citesc si, de ce nu, sa cunosc bloggeri care scriu cu pasiune despre ceea ce la place.

3 thoughts on “Nu sunt blogger!

  1. Reply diananovac Oct 9,2014 19:35

    Nici eu nu sunt. Sau nu credeam ca sunt. Dar, eu, spre deosebire de tine, am descoperit ca imi place foarte mult sa scriu. Nu ma pretind o scriitoare buna, nici vorba, Dar m-a prins microbul asta si cred ca o sa ma tina.
    Uite, facem un deal, eu scriu si tu citesti, da?

  2. Reply diananovac Oct 10,2014 10:11

    citim, comentam, tot ce se poate. si chiar ne place 🙂

Leave a Reply