telekom vreau sa imi citesc email-ul !!! 2

internetphone

 

De cand Romtelecom si Cosmote s-au unit sub tutela Telekom si site-urile corespondente au devenit unul singur, telekom.ro

Pana aici nimic rau, partea nasoala este ca de cand cu transformarea asta foarte multe functionalitati ale site-ului nu mai merg. De exemplu nu pot descarca factura electronica, nu pot citi email-ul de pe clicknet.ro prin intermediul interfetei web. Ca orice client suparat am sunat la serviciul clienti, acolo mi-a raspuns un omulet care se vedea de la o posta ca este depasit de situatie. La fiecare intrebare a mea ma punea pe hold, probabil cerea informatii de la colegi.

Printre balbaielile lui raspunsul categoric a fost ceva de genul: „In momentul de fata este o problema cu site-ul dar se va rezolva in cel ami scurt timp!”

Care scurt, ca de sambata nu mai reusesc sa trimit email-uri din contul de clicknet, cont care a fost oferit impreuna cu abonamentul, deci platit.

2 thoughts on “telekom vreau sa imi citesc email-ul !!!

  1. Reply Exces de ego Sep 17,2014 9:46

    Eu nu puteam sa descarc factura electronica nici inainte. Ideea e ca m-am convins si, mai mult ca sigur, la sfarsitul anului o sa ma transfer la Vodafone.
    Si daca imi permiti sa fiu putin prost, da-mi voie sa mananc un rahat. Frate, cand am facut abonamentul cu Cosmote, nu mi-a scris nicaieri in contract ca la un moment dat s-ar putea sa isi schimbe numele, site-ul si alte cacaturi de acest gen. Prietene, eu m-am abonat la Cosmote, nu la Telekom (suna extrem de prost, mai ales cu K ala). Deci, in consecinta, nu recunosc aceasta firma… Bine, am fost putin exagerat, recunosc. Poate pentru ca vreau sa plec de la ei si nu stiu cum sa rup maţa-n două…

    • Reply dumi Sep 17,2014 9:54

      Este adevarat ca si inainte era o adevarata provocare sa iti descarci factura electronica, chiar am avut cateva scandaluri cu cei de la call center pe tema asta, dar acum nici contul nu puteam sa mi-l accesez. Pentru asta am intarziere, pana acum, la plata facturii, 4 zile.

Leave a Reply